Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 6 september 2010

Bra jobbat!

Att Blåvitt idag har förlängt med Marcus Sandberg gör mig riktigt nöjd. Den långa kontraktslängden gör mig ännu nöjdare för jag tror att vi har en blivande stormålvakt mellan stolparna. Även om Marcus behöver förbättra sin förmåga att styra sin backlinje samt sitt positionsspel när han är ute och rör sig utanför straffområdet så har han redan nu tillräckliga kvaliteer för att klassas som topp 5 bland Allsvenskans målvakter. Och bättre kommer det att bli!


En intressant fråga blir nu hur Blåvitt kommer att resonera kring andremålvakten och tredjemålvakten i truppen. Erik Dahlins kontrakt går ju ut efter denna säsong och det verkar än så länge vara en öppen fråga om Blåvitt tänker förlänga det eller inte. Jag tror dessutom att juniormålvakten August Strömberg är tillräckligt redo för att erbjudas ett seniorkontrakt inför nästa säsong. Har man några tankar kring den inlånade frölundakeepern David Asmar? Det ska bli spännande att följa klubbens målvaktsplanering inför säsongen 2011.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar