Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 31 oktober 2010

Hur mår Blåvitt - 31 oktober 2010

Här kommer en ny avstämning av tillståndet i föreningen.A-laget
Att den här säsongen dog tidigt vet vi alla men den bristande motivationen och oförmågan att nu på slutet ens orka konkurrera om fjärdeplatsen är mycket frustrerande. Arbetet med att forma 2011 års trupp har påbörjats där bl a nya kontrakt har skrivits med Kamal, Sella och Jakob. Såväl Kent Olsson som Håkan Mild hintar om att det kommer att ske förändringar i truppen. På landslagsfronten har Tobbe, Ragnar och Elmar under oktober varit uttagna i sina respektive seniorlandslag medan Seb, Jakob, Marcus och Niclas har varit uttagna i olika juniorlandslag.

Juniorlaget
Juniorerna har visserligen stått för positiva insatser under året men orkade inte hela vägen under hösten och åkte ut i kvartsfinal i såväl juniorallsvenskan som U21. Segern i junior-DM var dock ett välkommet plåster på såren och räddar även det lite högre betyget. En junior (Kamal) har under hösten fått seniorkontrakt och William har i de senaste matcherna fått allsvensk speltid och även gjort mål. Allansson, Andersén och Strömberg har varit uttagna i P-92 landslaget under oktober månad.

Kansli
Det har inte hänt särskilt mycket nytt här senaste tiden men kansliet ska ha en eloge för hur de har lyckats fylla på med nya åskådare på den södra kortsidan under de senaste matcherna. Även lanseringen av retrotröjan nu under oktober var positiv. Den nya Isladan byggs just nu och borde bli klar under november månad. Vi väntar med spänning på något besked om nästa års clean court.

Ekonomi
Vissa intäkter och utgifter går upp och ner men det mesta pekar ändå på ett relativt neutralt årsresultat. Transferaktivitet under årets sista månader kan dock förändra detta.

Supportrar
Läktarna har gapat tomma under de senaste matcherna och Blåvitts publiksnitt faller som en sten. Det har varit lite grinig stämning mellan LS och klacken och även i Alltid Blåvitts forum har det periodvis varit heta diskussioner och hårda ord i synen på tränare och vissa spelare. Konflikterna ska inte överdramatiseras men visst är det lite fokus på fel saker just nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar