Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 13 mars 2011

Hönshuset snart klart

Bygget av Guldfågeln Arena i Kalmar har kommit riktigt långt och det mesta kommer nog att vara klart till Kalmars hemmapremiär den 11 april. Av bilderna att döma så kommer smålänningarna att få en riktigt fin arena även om jag tycker det är lite overkill att bygga en så pass liten arena i två etage. Det verkar som att hemmaklacken ska ha en liten ståplatssektion på övre etage i ena hörnet. Grässkötseln verkar man ha skött bra i vinter och temperaturen har genom uppvärmning kunnat hållas på rätt sida nollstrecket hela tiden.

Lite synd att Blåvitts bortamatch mot Kalmar ligger i nästsista omgången i oktober. Är det ingen guldstrid för Blåvitt då så blir det ju inget besök på hönshuset under 2011.

Bilder från Kalmar FF´s hemsida
.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Tänkte kolla om du vet hur man smidigast kan få tag på biljetter till Spurs - Arsenal??? Är i London den veckan men det kanske är stenkört när det är derby?? Mvh Fredrik

  SvaraRadera
 2. Fredrik:
  Officiella biljetter är nog kört för länge sen tyvärr.

  Är du väldigt sugen och känner dig rik kan du kolla runt på olika biljettförmedlingssajter. Länken nedan är bara ett exempel men var beredd på att de tar bra betalt.

  http://www.livefootballtickets.com/english-premiership-tottenham-hotspur-v-arsenal-tickets/london-7992.html

  SvaraRadera