Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 15 maj 2011

Fyra poäng idag

Blåvitt och Tottenham spelade nästan samtidigt idag så det blev Blåvitt som huvudmatch på TV:n med ett öga på liverapporten på Spurs hemsida.

Efter att ha slarvat bort chansen till spel i Champions League genom uselt spel hela våren tog sig Spurs i kragen idag och besegrade Liverpool borta. Nu har man avancemanget till Europa League i egna händer inför den sista omgången där man möter Birmingham hemma.

Jag kan inte låta bli att undra om inte Blåvitt gav bort segern på Parken i Norrköping genom att byta ut Sana idag. Sana var ju en av de mest kreativa krafterna på plan och efter det bytet lyckades man inte etablera något mer tryck på den kanten i alla fall. Så synd för efter de dubbla upphämtningarna i första halvlek hade vi verkligen ett mentalt övertag på Peking.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar