Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 26 juni 2011

Dags att stiga av nu!

Efter ett misslyckat 2010 där långtidsskador och dålig gräsmatta var den verbala räddningsplankan så finns det inga sådana ursäkter kvar i år. Istället så lyser våra brister igenom totalt och dagens förlust var bara en i raden i en lång period av stagnation och tillbakagång.

Det står nu helt klart att JO har kört fast totalt som tränare. Vi spelar med en speluppställning som få av spelarna känner sig komfortabla med och där vi underpresterar i var och varannan match. Trots att JO på träningarna både verbalt och med gester instruerar hur han vill att spelet ska vara så lyckas han inte överföra detta till matchspel. Vi har så många talangfulla spelare som stannat upp i sin utveckling och det mesta tyder på att JO har förlorat omklädningsrummets uppmärksamhet.

Jag tycker att JO är en sympatisk människa som ska ha full credit för allt han har gjort för föreningen genom åren, SM-guldet 2007 i synnerhet. Fotboll är dock en prestationssport där man lever i nuet och man kan inte vila på gamla lagrar. Därför vill jag att JO stiger av nu under sommaren och snarast lämnar över till en ny tränare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar