Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 17 juni 2011

Önskad startelva mot Mjällby

Ibland kan man känna en viss glädje och lättnad över att man har ett krävande och stimulerande arbete som man kan gräva ner sig i och för en kort stund glömma att man håller på ett uselt fotbollslag. Jag har m a o jobbat hårt den här veckan med många övertidstimmar för det var längesen jag kände mig så besviken som när jag traskade hem i måndags kväll.

Imorgon spelar Blåvitt match igen och det är en mager trupp som reser ner till Blekinge. Många tongivande spelare saknas men det är väl nu som Håkan Milds ständiga mantra ”jag är nöjd med truppen” ska ställas på sin spets.

  • Markus får fortsätta i målet för jag tror han är den bäste vi har. Däremot är jag inte helt säker på att han är tillräckligt bra för Blåvitt men det är en annan fråga som vi kan diskutera lite djupare närmare den förste augusti.
  • Väldigt synd att JO inte lyckades få hem Logi från U21-EM i förtid. Han hade nog behövts imorgon.
  • I och med att Hysens försäljning verkar rycka allt närmare borde JO även känna en viss press att ge speltid åt potentiella ersättare. Startplats åt Söder och inhopp för Pär kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar