Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 4 juli 2011

En lunch i 12:ans salong

En lunch i 12:ans salong på Gamla Ullevi är en trevlig upplevelse. Förutom att maten är riktigt bra, om än lite dyr, så kan man kika ut genom de stora fönstren och filosofera lite.

Jag ser min plats på Levande Sittplats relativt väl och det känns ju inte så långt bort till andra sidan. Måste vara kul att sitta här i restaurangen och representationsgrogga och höra oss tjoa på andra sidan. Slipsar, slipsar – ge oss en skål!

Södra ståplats känns så otroligt felbyggd med de där ståljalusierna som nästan aldrig kan vara upphissade. Undrar hur man tänkte här egentligen?
Gräsmattan är riktigt bra, även på den södra skuggade sidan där det tidigare såg ut som en potatisåker. Jag vet inte om de fortfarande använder sig av solarielamporna nu under sommaren eller om det är den nya grunden som har gjort sitt. Gamla Ullevi förtjänar dock fett med beröm för att man hade uthållighet nog att lösa denna fråga.

Varför monterar man inte upp stolarna på nedre ståplats på norra sidan? Jag har skrivit om detta tidigare och håller fast vid att det skulle bli en mysigare arena om man gjorde så.

Reklamförsäljningen går fortfarande relativt dåligt och det finns en hel del tomma svarta luckor. Blåvitt måste ha stort självförtroende när man tror att man kan göra denna införsäljning bättre själva vid clean court. Undrar hur det kommer att fungera med byte av reklamskyltarna mellan olika lags matcher om Blåvitt får clean court? Att byta de lösa skyltarna bakom mål är lätt gjort men hur gör man med de som hänger under läktarsektionerna? Tror de är fastlimmade men jag får kolla det nästa gång jag är på Ullevi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar