Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 8 juli 2011

Tobbe blir kvar

Tobias Hysén förlängde idag sitt kontrakt till 2015 och ser nu ut att avsluta fotbollskarriären i blåvit klädsel. Familjeskälen har helt klart vägt tyngre än en ny proffsvända utomlands. Bara ett drygt år efter den förra kontraktsförlängningen kommer denna nya förlängning och vid båda tillfällena har nog Tobbe kunnat förhandla sig till en bra sign-on.

Med detta besked förstår man bättre motiven bakom Nicklas Bärkroths utlåning. Så länge som vi spelar med en forward är ju Tobias Hysén nr 1 och Robin Söder förste ersättare. Nu väntar man bara på beskedet att även Pär Ericsson blir utlånad och så länge som inte denna utlåning sker till Gais är det helt ok.

3 kommentarer:

 1. Underbart att läsa!

  Sen vill jag passa på att rätta dig genom att säga att i JO's ögon så är Stiller förste ersättare till Hysén, tyvärr.

  SvaraRadera
 2. ElPayaso:
  Njaaa, jag tror faktiskt det är Söder. Att det blev Stiller på topp och Söder på kanten senast beror lite på de skador, sjukdom och avstängningar vi var drabbade av då, det fanns få högerkantsalternativ i truppen.

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att du har rätt, Stiller får ju mer speltid men det hade vart intressant att se vem JO hade valt om Hysén tvingas byta någon match. Jag väljer i alla fall Söder åtta dagar i veckan.

  SvaraRadera