Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 21 september 2011

Önskad startelva mot Häcken

Det är inte min tur att skriva inför-rapport på Svenska Fans så då kan jag skriva lite här istället. Jag hoppas på en startelva där man tar tillvara på det bästa från föregående matcher, inte roterar för mycket och samtidigt vågar tänka långsiktigt och utvecklar våra framtidsspelare.
 • Erik Dahlin är just nu Allsvenskans bästa målvakt med 82 i räddningsprocent och fyra raka nollor. Hoppas att Erik fortsätter sitt stabila spel imorgon och putsar på dessa siffror ytterligare. Erik, som ju bara har kontrakt över 2012, har under den här hösten säkert förbättrat sina aktier rejält inför eventuella framtida kontraktsdiskussioner.
 • I backlinjen ser jag gärna att Emil Salomonsson får fortsatt förtroende som högerback och jag vill helst ha en naturlig vänsterfot på vänsterbacken.
 • På innermittfältet känns Philip Haglund och Joel Allansson som den bästa kombinationen just nu med kraft, energi och bra bollbehandling. Det känns spännande att Blåvitt redan nu vågar spela in Joel på hans naturliga position som innermittfältare, det kommer att betala sig långsiktigt.
 • På kanterna finns det flera alternativ men sannolikt väljer JO att starta med Stefan Selakovic och Elmar Bjarnasson. Ingen av dessa två är dock särskilt snabb så man får hoppas att de kan kompensera detta med bra kvalitet på inläggen. Ett piggt inhopp från Sana i andra halvlek vore ju inte fel.
 • På topp hoppas jag att Robin får chansen även om det mesta talar för att formstarke Stiller stannar kvar i startelvan.3 kommentarer:

 1. Ser bra ut men har inte "Killer" bäst form ändå, känner att Söder har en bra bit kvar.
  Jag vill framförallt inte förnedras mot Bk röva.

  SvaraRadera
 2. Jo, jag räknar nog innerst inne med att Killer ändå får starta. Önsketänkande kanske. :-)

  SvaraRadera
 3. Ja Stiller e ju inte direkt en framtidsman.

  SvaraRadera