Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 10 december 2011

Önskad startelva mot Stoke

Imorgon ställs ligans bästa nicklag mot ligans sämsta - Stoke har gjort 36% av sina mål och Spurs har släppt in 31% av sina mål på just nick! Hur Luka Modric (173 cm), Aaron Lennon (165 cm), Scott Parker (175 cm) och Rafael Van der Vaart (175 cm) ska kunna stoppa Peter Crouch (201 cm) och hans långväxta lagkompisar om det blir en match med mycket höjdspel och fasta situationer vet jag faktiskt inte.

Så därför är det mycket viktigt med mycket bollinnehav och ett rappt kortpassningsspel längs marken för att få en matchbild som man kan hantera. Och det är ju precis det spelet som Spurs har spelat de senaste matcherna så jag har goda förhoppningar om seger imorgon, trots att Ledley King fortfarande verkar vara skadad. Även Bale och Defoe har haft skadekänningar men jag tror båda dessa kommer att vara tillgängliga imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar