Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 1 december 2011

Tillbaka på jorden igen

Tottenham är Premier Leagues kanske formstarkaste lag just nu så därför känns gårdagens uttåg ur Europa League både billigt och onödigt. Men precis som med Ligacupen så har tyvärr inte Harry Redknapp prioriterat denna turnering och överlag matchat alldeles för svagt manskap.

Jag gillar inte alls detta synsätt för både Ligacupen och Europa League innebar ju en lite enklare möjlighet till att kanske vinna en titel och även en praktisk möjlighet att kunna matcha fler spelare i den stora spelartruppen. Ett bra lag måste kunna slåss på flera fronter!

Nu återstår "bara" ligan och FA-cupen för Spurs och det är bara att hoppas att Harrys mannar kliver på segertåget igen på lördag och mosar Bolton hemma i ligan. Även om jag (ännu...) inte tror att en serieseger är ett realistiskt mål är det en skön känsla att se Spurs så högt upp i tabellen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar