Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 20 januari 2012

Över 400 medspelare

På Kamratstenen som nu står framför den nya Kamratgården finns det plats för 1 000 s k medspelare att bidra ekonomiskt till byggnationen av anläggningen och få sitt namn förevigat. I dagarna passerade listan över medspelarna 400 namn vilket innebär att föreningen hittills har fått in närmare 0,8 mkr.

Kamratstenen är formad som en stjärna med fyra spetsar och det finns även möjlighet för sponsorer att köpa en plats på en av stjärnspetsarna för 0,5 mkr styck. Enligt uppgift har föreningen hittills "sålt en, kanske två" av dessa spetsar.

Det är naturligtvis riktigt bra att hittills ha dragit in nästan 1,3 mkr i extra sponsormedel till den nya Kamratgården men man kan ju fundera lite över vad som krävs för att locka fler, både privatpersoner och företag, att teckna sig för detta? Om alla 1 000 namnplatserna och de fyra stjärnspetsarna såldes skulle ju den totala sponsorintäkten kunna bli 3,9 mkr så med andra ord har man hittills "bara" uppnått 33% av försäljningsmålet.

Kanske ökar intresset när man under våren har genomfört ett öppet hus både för föreningens medlemmar samt sponsorer så att fler kan förstå vilken fantastisk anläggning detta är?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar