Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 20 mars 2012

Önskad startelva mot Stoke

Imorgon är det dags för match igen efter den händelserika lördagen. Man får verkligen hoppas att det som hände då inte har satt sig i spelarnas huvuden men tydligen har ju hela Tottenhams spelartrupp begärt en ordentlig hjärtundersökning av alla spelare.

Eftersom matchen avbröt så hastigt i lördags så är det ingen som har kommenterat hur det faktiskt såg ut spelmässigt före avbrottet. Och det fanns en del att bekymra sig över där - Saha var trög i anfallet, Nelsen en walking disaster i försvaret och mittfältet hade dålig passningskvalitet och passningstempo. Dags att ändra på detta genom att stoppa in ytterligare några tunga namn i startelvan imorgon!

En seger mot Stoke är nog ett måste för att klara av att hålla våra vanartade Londonkusiner, både de röda och de blå, bakom oss i tabellen den här säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar