Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 11 april 2012

Önskad startelva mot Gnhiet

En resa till Mordor imorgon för att försöka ta säsongens första poäng. Och frågan är om suget att vinna är större än rädslan att förlora? Kanske är man väldigt nöjda med den poäng som man redan har när matchen börjar?

Jag tror mycket tyder på en lite mer defensiv startelva än senast där man fokuserar på att vinna kampen om mittfältet. Det är bl a därför som Allansson får chansen före Sana och den sistnämnde kommer nog in först när Sobralense sprungit sig trött. I backlinjen fortsätter Valgardsson som vänsterback efter en stark insats senast.

5 kommentarer:

 1. Kantbyte på Joel och Sobra. Sen får nog Söder fortsatt förtroende då jag tyckte han gjorde det bra sist.

  SvaraRadera
 2. Tycker också att Söder och Hysén fungerade bra ihop senast men tror nog ändå att Gerzic får spela från start.

  SvaraRadera
 3. Han måste byta söder då de bara gjorde ett mål ... Sen tycker ja att söder gjorde de bra .. Men man flyttar inte på Tobbe

  SvaraRadera
 4. Sana har gjort två bra inhopp nu och förtjänar en startplats, dessutom såg det bra ut med två forwards senast så jag hoppas på:

  Alvbåge
  Emil-Waehler-Hjalle-Logi
  Sobra-Farnerud-Haglund-Sana
  Söder-Hysén

  SvaraRadera