Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 14 juni 2012

Tack, Harry!

Så har då Harry Redknapp lämnat Tottenham och det var väl inte helt oväntat. Harry har ju inte varit direkt smidig i mediakontakterna den senaste tiden och har bl a gjort sig till ovän med klubbens ordförande. De senaste dagarna har ryktena haglat tätt och det var bara en fråga om tid innan detta skulle hända.

Tittar man tillbaka på Harrys tre och en halv säsonger i klubben så är väl hans resultat helt okej och han förtjänar ett stort tack för det han har uträttat - två fjärdeplatser och en femteplats i ligan, en final i Ligacupen, en semifinal i FA-cupen och en kvartfinal i Champions League. Känslan har dock funnits där hela tiden att Harry inte har kapaciteten att ta Spurs ännu ett snäpp högre och på allvar börja utmana om titlar.

Nu när han har lämnat börjar rykteskarusellen snurra om vem som ska ersätta honom där David Moyes verkar vara stalltipset just nu. Inte mig emot men jag vill helst veta vilka andra hästar som finns i det här loppet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar