Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 16 juli 2012

Missräkning i Gothia Cup

Förhoppningarna om en bra start i Gothia Tipselit Trophy kom på skam när Blåvitt idag förlorade med 0-1 mot Luton Town. Även om det kändes som att Blåvitt förde matchen så fanns "A-lagssjukan" där - ineffektivitet framför motståndarnas mål och avgörande försvarsmisstag bakåt. Bäst i Blåvitt var de båda yttrarna (Karl Bohm och Martin Johansson–Zanjanchi) samt den korte innermittfältaren (Jesper Andersson?). Imorgon måste dock laget börja vårda bollen lite mer istället för att slå så många  bollar på chans i djupled.

På lunchen hann jag även se första halvlek i matchen mellan P16 och Falköping. Där var det spel mot ett mål - övertygande 4-0 blev till slut hela 10-0. Flera bra prestationer av såväl mittfältare som anfallare men jag har tyvärr dålig koll på namnen i den här årskullen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar