Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 26 oktober 2012

Bussjäveln ska äntligen bort

Att det ska vara lite trångt och knôkat utanför Gamla Ullevi inför match är ju en del av matchstämningen men sedan man satte upp det där !&%#!?/% staketet har det blivit avsevärt sämre. Grindarna i staketet är ju för det mesta stängda vilket gör att alla människor tvingas passera genom ett fåtal smala passager. Och bättre blir det knappast av att den där !&%#!?/% TV-bussen med sina avspärrningar står och täcker upp stora ytor längs långsidan.


Nu verkar det tack och lov som att det finns planer på att flytta TV-bussen till andra sidan av Ullevi utanför Rättscentrum inför nästa år. IFK Göteborg har hela tiden försökt påverka för att få till denna förändring för att kunna frigöra plats för att ha ett större och bättre eventområde i direkt anslutning till arenan. Indikationer pekar på att TV-bussarna flyttas till säsongen 2013 skriver man i det senaste publikrådsprotokollet.

Blir man av med den där !&%#!?/% bussen får man ju tillgång till en yta som skulle kunna användas för bättre ändamål under Blåvitts matcher som gör det roligare att vistas vid arenan före match. Några exempel på vad man kan använda ytan till är:
  • Större uteservering på Il Professore vid gott väder
  • Scen för liveband, tävlingar och intervjuer före match
  • Sittplatser för vuxna och hoppborgar för barn.
  • Större event- och exponeringsyta för Blåvitts sponsorer
  • Annat...?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar