Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 19 oktober 2012

Chelsea hemma

Imorgon väntar ett hett derby på the Lane där Tottenham vid en seger blandar sig i toppstriden på allvar. Dessutom är detta nog en stor prestigematch för AVB som ju fick lämna Chelsea i våras.

Ytterligare spelare som Livermore och Naughton är tillbaka efter skador vilket ger ökad bredd i truppen men det påverkar inte startelvan imorgon. Däremot har AVB två svåra val att göra i båda ändarna av banan - Lloris eller Friedel i mål och Adebayor eller Defoe på topp? 

Jag tror Lloris, som knep en straff i veckan, får förtroendet i mål även om Friedels större erfarenhet av Premier League kan vara extra nyttig i ett derby. På topp tror och hoppas jag på Adebayor då han är bättre på att hålla fast bollen i motståndarnas staffområde tills resten av laget hinner flytta upp.

Lloris
Walker - Gallas - Caulker - Vertonghen
Sandro - Dembele
Lennon - Sigurdsson - Bale
Adebayor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar