Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 21 november 2012

Lazio borta

Imorgon spelar Spurs borta mot Lazio i Europa league och man skulle behöva få med sig en poäng för att ha avancemanget helt i egna händer inför sista matchen. Och eftersom AVB har signalerat att han vill gå långt i denna cup räknar jag med att han satsar hårt imorgon.

Spurs har ju haft en tuff period i ligaspelet där förlusterna har rasat in på löpande band den senaste tiden. En del beror på skador, en del beror på otur och en del beror även på dåligt spel. Framför allt förlusten mot Wigan för några veckor sedan svider fortfarande då den kändes riktigt onödig.

Eftersom Adebayor har dragit på sig en tre matchers avstängning i ligan för sitt röda kort så lär han istället matchas i de två kommande Europa League matcherna. Jag hade gärna sett Gylfi Sigurdsson spela strax bakom Adebayor för att se om islänningen får ut mer av sitt spel än när han spelat strax bakom en egoistisk Defoe. I försvaret vill jag se ett mittlås bestående av Dawson och Caulker flankerade av Walker och Vertonghen. På det centrala mittfältet förtjänar Tom Carroll en chans från start bredvid Sandro och kanske kan vi även få se ett inhopp av Dembele under matchens gång?

Lloris
Walker - Dawson - Caulker - Vetonghen
Sandro - Carroll
Lennon - Sigurdsson - Bale
Adebayor

1 kommentar:

  1. Hjälp vilken andra halvlek. Spelar vi så här mot Liverpool kommer det inte gå nått vidare!

    SvaraRadera