Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 14 december 2012

Minus 8

Termometern visade bara minus 8 idag vilket var 4 grader varmare än förra fredagen. Och idag var det även fler A-lagsspelare närvarande jämfört med förra fredagen där de enda som saknades helt idag var Farnerud, Söder och Salomonsson. Nu verkar det även som att målvakterna Dahlin och Strömberg har avslutat sina träningar med Blåvitt för idag var det bara två målvakter på plats.

Coolast bland spelarna idag var Sobralense som tränade i kortbyxor och bara ben. Lund körde ett rehabpass vid sidan om som bestod av att springa maxlöpningar och slå krossbollar. Ungdomssidan representerades av Ohlsson och Zachrisson samt U-truppens tränare Alf Westerberg och det verkar som att man endast tar med de ungdomar som behövs för att få jämna lag till matchspelet.

  
Träningen bestod först av ett duellspel där spelarna möttes en och en, två och två samt tre och tre. Därefter gick man över till ett matchspel där man spelade 9 mot 9 med nedanstående lag, där det var lite intressant att se Gerzic på högerkanten där han även löpte inåt mitten i en fri roll.

Sandberg
Azulay – Bjärsmyr – Jonsson
Selakovic – Haglund – Zachrisson – Bärkroth
Hysén – Stiller

Larsson – MobergKarlsson
Ohlsson – Sobralense – Johansson – Gerzic
Valgardsson – Waehler – Dyrestam
Alvbåge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar