Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 20 januari 2013

Fyra poäng är riktigt bra

Att ta fyra poäng mot Man U under en säsong och dessutom göra ett mål på Fergie-time hör verkligen inte till det normala. Bäst att passa på att njuta och kanske även köpa en trisslott medan turen varar?

Men så mycket tur är det faktiskt inte utan Spurs har verkligen kämpat sig till dessa poäng. Idag var det hårt arbete och lite avslutande magi från Lennon och Dempsey som gav en rättvis poäng. Sett till hela matchen så hade Spurs flest chanser på mål och borde ha gjort mål tidigare.

Innan januari månad är slut väntar Leeds i FA-cupen och Norwich borta i ligan. Dessutom finns förhoppningen att Togo har åkt ur afrikanska cupen så att Adebayor kan komma tillbaka. Och viktigast av allt är att transferfönstret går mot sitt slut med en del spännande värvningar som kan infrias eller gå upp i rök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar