Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 25 februari 2013

Trollkarlen från Bales

Ännu en gång så svingade vår trollkarl från Bales...f´låt Wales...med sitt vänsterfotade trollspö och säkrade tre sköna poäng åt Spurs i ett svettigt Londonderby mot West Ham. Båda hans mål i 3-2 segern var grymt vackra och just nu gör han mål på nästan allt.


Spelmässigt var den här matchen ingen höjdare och det märks att Spurs saknar tillräckligt med högklassiga alternativ på innermittfältet när Dembele och Parker kör fast. Att Spurs avslutade matchen med ungtupparna Tom Carroll och Jake Livermore som innermittfältare idag var ett kaxigt drag av AVB men inte helt hållbart i längden.

Glädjen hos såväl spelare och ledare efter den här segern gick inte att ta miste på. Spurs ligger nu på tredjeplats i tabellen två poäng före Chelsea och fyra poäng före Arsenal. Till helgen är det North London derby mot gooners och då kan man rycka lite i kampen om en Champions Leagueplats.

Nu korkar vi upp!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar