Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 16 mars 2013

Kalmar hemma

Vi bjöds på en skön träning i solen i morse på Valhalla som bestod av uppvärmning, kvadraten och tvåmålsspel på liten plan. Redan vid inräkningen av spelarna kunde man se att DMK saknades medan Gerzic värmde upp med de övriga spelarna innan han sedan fortsatte träningen individuellt. Även Hjalle var på plats för första gången efter ansiktsskadan och operationen.

Från U-truppen deltog Gustav Engvall och Hampus Zachrisson som nu även är uttagna i matchtruppen. Med tanke på forwardsbristen i truppen är det inte helt omöjligt att 16-årige Engvall kan få göra sin A-lagsdebut imorgon i ett inhopp.

Startelvan känns väl ganska given där förändringarna sen förra veckan sannolikt är att Ludde ersätter Logi och Stiller ersätter DMK. Den enda position där Stahre skulle kunna överraska lite är anfallsplatsen bredvid Hysén men jag tror att han väljer det säkraste alternativet.

Alvbåge
Dyrestam - Bjärsmyr - Waehler - Augustinsson
Salomonsson - Haglund - Johansson - Larsson
Stiller - Hysén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar