Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 14 april 2013

Elfsborg borta

Imorgon väntar en av årets svåraste bortamatcher i Borås. Det är sällan som Blåvitt har gjort några stormatcher där men inför morgondagens match känns det som att man har ett litet övertag på Elfsborg.

Från dagens träning noteras en laddad trupp där de flesta spelare är friska och redo för spel. Att t ex Gerzic och Söder finns tillgängliga igen ökar Stahres möjligheter att förändra matchbilden vid behov. Dessutom ökar det möjligheten att göra nödvändiga byten för även den här veckan ska Blåvitt spela tre matcher (måndag-torsdag-söndag) som kommer att slita på spelarna. Sam Larsson är en spelare som inte ska spela 90 minuter match efter match - om man vill ha ut någon kreativitet av honom i slutet av veckan bör han bytas ut i mitten av andra halvlek.

Startelvan blir nog som förväntat på alla positioner även om Gerzic naturligtvis utmanar Salomonsson om högerytterplatsen. Tror dock chansen är större att Gerzic får spela från start i torsdagens match hemma mot Syrianska. Jag undrar förresten vem som är förste straffskytt i laget nu?

Alvbåge
A. Johansson - Bjärsmyr - Waehler - Dyrestam
Salomonsson - Haglund - J.Johansson - Larsson
Hysén - MobergKarlsson

1 kommentar:

  1. Kan tänka mig JJ som straffskytt. Hade jag inte kunnat tänka mig för ett år sen.

    SvaraRadera