Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 3 april 2013

Semifinal nästa

Den blåvita matchplanen stördes rejält idag av en magsjuk Salomonsson före match, en skadad Adam Johansson på uppvärmningen och en skadad Sobralense i första halvlek. Plötsligt hade Stahre en väldigt tom bänk med få bytesalternativ där två av hans spelare på plan dessutom hade spelat en halvlek U21-fotboll igår.

Haglunds tidiga mål satte sin prägel på matchen där Blåvitt i nästan alla lägen placerade åtta man mellan bollen och Alvbåge. Precis som Häcken så hade Helsingborg stora svårigheter att hitta fram till vassa målchanser inne i straffområdet och till slut var det skotten utifrån som skapade deras farligaste lägen. Men Blåvitt höll undan. Stort plus idag till alla i laget med extra guldstjärna för Alvbåge, Haglund och Jakob Johansson!

Ska man redan nu passa på att önska sig semifinalmotståndare i den kommande lottningen?
  • Först och främst hoppas jag att Blåvitt får en hemmamatch och då vill jag nog att man får möta vinnaren av Norrköping och Djurgården. Det är lika bra att eliminera det svåraste motståndet på hemmaplan i semifinal och få en något lättare final sedan.
  • Skulle Blåvitt få en bortamatch hoppas jag naturligtvis på ett derby mot Öis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar