Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 12 maj 2013

Sköna uddamålssegrar

Igår vann Blåvitt med 1-0 och idag vann Spurs med 2-1 - sammantaget två härliga uddamålssegrar som kommer att ge en vecka med sköna känslor.

Blåvitts seger var aldrig hotad men naturligtvis skulle man ha tryckt in boll nr två och dödat matchen definitivt. Det räcker ju med en felstudsande boll eller en spelare som snubblar i straffområdet för att dagen ska bli förstörd. Igår såg man dock hur rädd Martin Hansson var att blåsa straff mot Blåvitt när han blixtsnabbt viftade washout vid varje situation i Blåvitts straffområde. Det är bra att den jäveln fortfarande minns förra årets feldömda straff!

Extra roligt igår var det att se en pånyttfödd Robin Söder som både skapade egna chanser och serverade räkmackor åt Tobias Hysén. Jag är säker på att Mikael Stahre är extra nöjd nu när han börjar få liv i alla sina forwardsalternativ och äntligen kan få lite konkurrens på platsen bredvid Hysén. En anfallsbesättning som består av Hysén, Söder, Moberg-Karlsson samt Stiller är riktigt bra allsvensk standard.

Tottenhams seger idag satt långt inne men så brukar det vara när man möter ett destruktivt lag som Stoke. Det krävdes att Premier Leagues fulaste spelare Charlie Adam drog på sig två gula kort för att Spurs långsamt men säkert skulle mala ner Stoke. I och med segern sätter man lite press på Arsenal i kampen om den sista Champions League-platsen där allt kommer att avgöras under kommande vecka.

5 kommentarer:

 1. Gillar din blogg skarpt, både för sättet du skriver men mest för att vi har samma favoritlag.
  Keep upp...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara att instämma med Jocke , gött att det finns en blogg som skriver både om Blåvitt o Spurs . Bra resultat i helgen . Enda smolken i bägarn är väl att jag råkade kröka bort årskortet efter matchen igår . Får väl ringa IFK imon // Andreas

   Radera
 2. Undrar egentligen hur många är vi som har både Blåvitt och Spurs som favoritlag. Jakebox, har du nån statistik över hur många unika besökare du har per månad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det är ganska få som lyckats pricka denna unika kombination av svenska och engelska favoritlag men det är skönt att det finns några till. :-)

   Bland de som hittar hit (ungefär mellan 100-500 unika besökare per dag beroende på om jag skriver nåt) så är nog de flesta i första hand änglar.

   Radera