Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 21 oktober 2013

Nu börjar förändringsarbetet inför 2014

Att Hannes Stiller är en hårt arbetande trotjänare vittnade Håkan Mild om i dagens blåvita nyhet. Och på ett sätt kan man även se dagens pressnyhet som en sista trotjänarinsats från hans sida - för det är väl ingen som tror att denna nyhet hade släppts idag om Blåvitt fortfarande varit inblandade i en guldstrid? Nu ger denna nyhet oss supportrar en tacksam möjlighet att förflytta våra tankar från ett dystert slut på 2013 till en hoppfull framtid under 2014.

Nu börjar förändringsarbetet inför 2014 som jag skrev lite om redan i början av september och jag misstänker att några andra "enkla" pusselbitar kan falla på sin plats ganska snart. Det som borde bli klart under de närmaste veckorna är att:
  • Blåvitt förlänger med Kjetil Waehler i ytterligare ett år.
  • Martin Smedberg-Dalence presenteras som ny blåvit spelare för de kommande tre åren.
  • Pontus Farnerud tackar för sig och meddelar att han avslutar sin proffskarriär p g a skadorna.
  • Blåvitt tar ett beslut kring Sebastian Ohlsson och erbjuder honom förhoppningsvis en förlängning.
  • Blåvitt erbjuder förhoppningsvis junioren Hampus Zackrisson ett seniorkontrakt.
Sen kommer det naturligtvis att hända ytterligare några saker under vinterns transferfönster men dessa kommer att ta lite längre tid att reda ut och arrangera. Jag får säkert anledning att återkomma till det lite längre fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar