Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 9 november 2013

Malmö borta

Årets sista match står för dörren och jag kan inte bestämma mig för om jag ska ta Superdupercupen på allvar eller inte. För det första kommer den helt fel i tid då sådana här enmatchcuper brukar spelas i början av säsongen som en slags kickoff för att få upp pulsen lite. För det andra så är det fel lag som möts då Blåvitt borde ha spelat mot Elfsborg som ju vann SM-guldet förra året.

Likt förbaskat så är det en svensk titel på spel och en möjlighet att ge gåsamördarna en näsbränna. Blåvitt har inte mycket att förlora i den här matchen då vi redan har hanterat våra besvikelser kring den här säsongen. Gåsamördarna däremot skulle må bra av att landa på planeten Jorden igen med ett plask.

I senaste matchen gjorde Lasse Vibe en helt okej match som anfallare och Sam Larsson gjorde en grym match som vänsterytter. Bäst av alla var dock Darijan Bojanic som imponerade stort och som gav positiva drömmar inför 2014. Det hade även varit roligt om Joel Allansson kunde få ett inhopp imorgon. Joel, som ju har fått hela säsongen förstörd av skador, är en av de talangfulla spelarna i truppen som ska lyfta Blåvitt 2014!

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Waehler - A. Johansson
Bojanic - J. Johansson - Haglund - Larsson
Vibe - Söder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar