Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 3 november 2013

Med sikte på 2014

Efter en dyster höst så lyckades ändå Blåvitt avsluta säsongen på ett positivt sätt genom att vinna den sista matchen hemma mot Peking. Man säkrar nu en Europabiljett och kan på allvar börja ta sikte på 2014.

Extra roligt var det att några av våra framtidsnamn visade sig från sin bästa sida. Darijan Bojanic fick göra ett matchavgörande inhopp och stod för skönspel, ett mål och en assist. Sam Larsson var också på spelhumör och kom runt på vänsterkanten många gånger. Nästa år kommer ju även Joel Allansson och Ludwig Augustinsson att vara med på allvar igen och det kommer att kännas som att få ytterligare två talangfulla nyförvärv till truppen gratis. 2014 kommer att bli talangernas år!

Hannes Stiller fick ett värdigt avslut med mycket värme och glädje och när Pontus Farnerud byttes ut förstod man att det var hans sista hemmamatch också. Båda två kommer att saknas och det kommer att krävas några högklassiga nyförvärv i vinter för att fylla på truppen med såväl spetsegenskaper som erfarenhet inför 2014.

Nu ska det bara spelas en hyfsat meningslös superdupercup innan man kan stänga bokslutet för säsongen 2013 och börja drömma om nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar