Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 11 februari 2014

Newcastle borta

Matcherna kommer tätt nu och jag känner mig fortfarande glad över att Spurs lyckades få med sig alla tre poängen mot Everton i söndags. Frågan är om man lyckas med ett liknande rån även imorgon borta mot Newcastle?

För det är väl bara att erkänna att det liljevita spelet inte har lockat till några jubelrop den senaste tiden. Vinsterna bärgas med liten marginal (ofta uddamålet) medan förlusterna oftast är stora och det känns som att Spurs ska tacka sin lyckliga stjärna för att man fortfarande är med i tabelltoppen. Över allt detta vilar dessutom en stor vilsenhet vart Spurs är på väg och vad man vill med sin framtid efter det oväntade tränarbytet i november. Jag hoppas naturligtvis att mitt älskade Spurs ska lyckas ta sig igenom den här säsongen med framgång men det ska nog mycket till för att jag ska minnas det här året med någon större glädje.

På skadelistan finns fortfarande Chiriches, Sigurdsson, Lamela och Sandro medan Kaboul och Townsend inte har varit skadefria tillräckligt länge för att ha chans på en plats i startelvan. Det mesta tyder nog på att det blir samma startelva som i den senaste matchen.

Lloris
Walker - Dawson - Vertonghen - Rose
Lennon - Paulinho - Bentaleb - Eriksen
Dembele
Adebayor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar