Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 17 februari 2014

Stormens öga

Här på bloggen har jag lagt ner en del tid på att försöka förstå Håkan Mild i hans roll som sportchef. Jag har försökt analysera spelartruppen, hans värvningar, hans kontraktsskrivande och en hel del annat också genom åren. Jag har gormat när det har gått dåligt och jag har (tyvärr inte tillräckligt ofta...) gett beröm när det har gått bra.

Som vi alla vet så är fotboll en känslomässig storm för oss supportrar. Det är blixtar och dunder, kraftiga vindar, de hetaste högtryck och de kyligaste lågtryck allt om vartannat. Mitt i detta har Håkan Mild stått stabil och trygg och utstrålat det lugn som man bara kan hitta i stormens öga. Han har vågat stå upp för det han tror på och han har orkat stå emot när det blåst som mest.

Jag har många minnen av Håkan Mild men kanske är det lugnet i stormens öga som jag kommer att uppskatta och sakna allra mest när förändringens vindar nu kastar sig över oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar