Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 12 februari 2014

Valhalla idag

På dagens träning på Valhalla blev det bland annat ett tvåmålsspel med nedanstående uppställningar. Det blev en bra match mellan två jämnstarka lag där jag särskilt noterade fina passningskombinationer inom kvartetten Darijan Bojanic, Jakob Johansson, Sam Larsson och Robin Söder och några riktigt vassa ruscher i högerkorridoren av Emil Salomonsson. Målen var dock få och jag tror att Markus Sandbergs lag "vann" med 1-0.


Alvbåge
Salomonsson - Waehler - Jonsson - Azulay
Bojanic - J. Johansson - Larsson
Söder

Engvall - Sobralense
Zackrisson - Gerzic - Smedberg
Augustinsson - Bjärsmyr - A. Johansson
Sandberg

De som saknades idag i A-truppen var Philip Haglund, Lasse Vibe och Joel Allansson. Jag vet att den sistnämnde har problem med hälen men har inte koll på varför de övriga två inte var med idag. Saknades gjordes också David Gutierrez Arvidsson och där är frågan om han är sjuk/skadad eller om han har lämnat truppen eftersom han i praktiken är kontraktslös nu? Erik Lund var också på plats och körde rehab för fullt, bl a löpruscher med fallskärm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar