Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 24 april 2014

Falkenberg hemma

Förra veckans storseger på skärtorsdagen blev den perfekta starten på en fest som tog slut en bit in på långfredagen. Imorgon kväll är det dags för ny match som inledning på helgen och frågan är om Blåvitt kan ordna en ny storseger då?

För mot ett lag som Falkenberg så är seger naturligtvis ett måste och helst så ska man även kunna visa upp en spel- och målmässig överlägsenhet på hemmaplan. Trots tunga skador på John Alvbåge och Lasse Vibe så ska Blåvitt vara bättre på varje position.

Mikael Stahre kommer inte att peta för mycket i laget som spelade mot Kalmar mer än att Marcus Sandberg kommer in i målet. Stahre har dock en stor utmaning att med sina byten visa för bänkspelarna att de finns med i hans planer. Vilka tre spelare i kvartetten May Mahlangu, Philip Haglund, Darijan Bojanic och Gustav Engvall kommer t ex att få speltid imorgon?

Sandberg
A. Johansson - Bjärsmyr - Waehler - Augustinsson
Smedberg - Svensson - J. Johansson - Larsson
Söder - Mané

P.S Redan på lördag kl 14.00 spelar U19-laget mot Kristianstad i U19 Allsvenskan på Lemmingvallen. Fredagens fest får m a o inte bli alltför sen om man ska orka upp även till den matchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar