Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 20 maj 2014

Djurgården borta

Tre matcher återstår mot Djurgården, Norrköping och Häcken innan VM-uppehållet och visst vore det grymt skönt om Blåvitt kunde vinna dem alla tre. Nyckeln till framgång är naturligtvis morgondagens svåra bortamatch mot Djurgården.

Blåvitt åker upp till Stockholm med en på pappret stark trupp men det finns frågetecken kring en del spelare. Jag tror t ex att varken Lasse Vibe eller May Mahlangu återfinns i startelvan och när det gäller den sistnämnde så är det osäkert om han ens kommer att vara redo för spel imorgon. Att Gustav Svensson spelar med en skadad menisk gör mig inte helt lugn men jag hoppas att läkarna vet vad de gör där.

Jag får väl förlika mig med tanken att det är 4-5-1 som gäller just nu och jag räknar inte med att Mikael Stahre petar för mycket i laget som vann senast. Joel Allansson är ett spännande alternativ till en skadad Mahlangu och jag hoppas att han får chans att visa upp sin rörlighet och sitt fina passningsspel imorgon. På avbytarbänken finns det många spännande alternativ och jag hoppas att Stahre använder sina byten lika aktivt och klokt som i den senaste matchen.

Sandberg
A. Johansson - Bjärsmyr - Waehler - Augustinsson
Svensson - Allansson
Salomonsson - J. Johansson - Larsson
Söder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar