Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 22 maj 2014

Sommarsillyn börjar hos Spurs

Heurelho Gomes blir den förste spelaren som lämnar Spurs efter den här säsongen nu när hans kontrakt har gått ut. Det är ett ganska väntat besked eftersom Spurs har försökt sälja honom de senaste två åren. Även om Gomes gjorde en del magiska räddningar genom åren så minns jag nog honom mest för de många tavlorna i viktiga matcher. Att plocka bort honom ur min trupplista blir den första men definitivt inte sista förändringen i sommar.


På tränarfronten är ingenting klart ännu men de två slutkandidaterna är Frank de Boer (tränare i Ajax) och Mauricio Pochettino (tränare i Southampton). Ordförande Daniel Levy träffade Pochettino förra veckan och ska enligt färska rykten ha träffat de Boer i början av den här veckan. Jag har inte full koll på de båda kandidaterna men spontant så föredrar jag nog de Boer som är mer meriterad och har en erfarenhet av att vinna titlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar