Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 22 juni 2014

Jag missar många matcher

Imorgon måndag lottas de två första kvalomgångarna till Europa League och lottningen sänds live på www.uefa.com. Blåvitt börjar spela redan i den första kvalomgången och den lottningen sänds kl 13.00. Därefter kl 14.30 får vi reda på vilka Blåvitt får möta i den andra kvalomgången - om man tar sig vidare från den första. Och naturligtvis förväntar jag mig att Blåvitt går vidare från den första kvalomgång, allt annat är ett stort fiasko.

För mig blir det tyvärr inte aktuellt med bortaresor de två första omgångarna så jag hoppas verkligen att Blåvitt går långt i kvalet. Först den tredje kvalomgången sammanfaller med mina semesterplaner så fram tills dess blir det bara hemmamatcher på Gamla Ullevi samt textrapporter och streams på nätet från bortamatcherna.
  • Första kvalomgången spelas 3 och 10 juli.
  • Andra kvalomgången spelas 17 och 24 juli.
  • Tredje kvalomgången spelas 31 juli och 7 augusti.
  • Fjärde kvalomgången (playoff) spelas den 21 augusti och 28 augusti.
Den kommande veckan spelar Blåvitt träningsmatch på onsdag mot Odense på bortaplan men inte heller den matchen hinner jag åka och se. Och imorgon måndag spelar man dessutom hemmamatch mot Halmstad i U21 Allsvenskan vid den okristliga tiden 13.00 (!) så det blir nog svårt att hinna dit. Veckans enda säkra match just nu verkar vara onsdagens match i U19 Allsvenskan som spelas kl 18.00 på Lemmingvallen mot Halmstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar