Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 19 juli 2014

Mjällby hemma

Solen gassade över dagens träning inför morgondagens match mot Mjällby. Efter uppvärmning och kvadraten blev det fri lek med boll för de spelare som spelade från start i torsdags och för flera spelare innebar det bara vila. Resterande spelare körde ett tvåmålsspel på liten plan tillsammans med ett antal U19-spelare som var med idag. Här var de unga spelarna piggast där Billy Nordström pangade in ett tungt skott och där Karl Bohm och Gustav Engvall klapp-klapp-spelade in ett mål som fick John Alvbåge att skrika fula ord över Kamratgården.

Fri lek med boll
Till morgondagens match har Mikael Stahre en utmaning att plocka ihop en startelva med fräscha spelare som kan ge allt mot Mjällby. Detta borde ju vara en relativt enkel match mot en sargad motståndare men det täta matchschemat och den stora urladdningen i torsdags kan spela Blåvitt ett spratt imorgon om man inte är uppmärksam och fokuserad.

Blåvitt kommer att spela 4-4-2 imorgon där Emil Salomonsson sannolikt ersätter avstängde Ludwig Augustinsson. På innermittfältet kommer endast två av Jakob Johansson, May Mahlangu och Gustav Svensson att spela och kanske får en pigg Daniel Sobralense chansen från start på högerkanten? Om målen trillar in som de ska får man hoppas på tidiga byten i andra halvlek där Lasse Vibe och Sam Larsson går ut och ersätts av t ex Gustav Engvall och Joel Allansson.

Sandberg
A. Johansson - Bjärsmyr - Jonsson - Salomonsson
Sobralense - Mahlangu - J. Johansson - Larsson
Söder - Vibe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar