Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 23 augusti 2014

Falkenberg borta

Blåvitt åker söderut imorgon och jag är redan orolig. Ska det dystra gänget BP borta, Gefle borta, Halmstad borta, Mjällby borta och Åtvidaberg borta få ännu en kompis imorgon? Vi tappade elva poäng och en guldstrid i de matcherna och jag börjar mentalt förbereda mig på ännu en poängförlust.

Det mesta tyder på att det blir samma startelva som mot BP senast och det tycker jag är bra. I försvaret ska vi fortsätta spela med en offensiv högerback och det finns ingen anledning att ändra på mittbacksparet Bjärsmyr-Jonsson som fungerar bra ihop. På mittfältet så har Sören Rieks snabbt hittat sin plats i startelvan och i anfallet har vi just nu två anfallare som båda två gör mål. Dessutom finns det några spännande bytesalternativ med bl a Kenneth Zohore och Diego Calvo.

Det som återstår nu är att gå ut på plan imorgon med en modig matchplan där man inte släpper initiativet till motståndarna och backar hemåt. Falkenberg är starka hemma och om Blåvitt visar minsta svaghet så kommer de säga tack så mycket och sen käka upp oss.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Jonsson - Augustinsson
Smedberg - Mahlangu - Johansson - Rieks
Vibe - Engvall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar