Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 27 augusti 2014

Limassol hemma

Imorgon spelar Spurs returmatchen mot cypryotiska Limassol i den sista kvalomgången till Europa League. Med en 2-1 seger i bagaget från bortamatchen har man ett gott utgångsläge och de flesta räknar nog med att Spurs fixar detta.

De senaste dagarna har det varit en del aktivitet på transfern där legendaren Michael Dawson, med nio år i klubben, fick lämna klubben igår och mottog välförtjänta hyllningar på Twitter under hashtagen #ThankyouDaws. Idag presenterades ersättaren Federico Fazio från Sevilla och även om truppen känns ganska ok nu så kommer sannolikt ytterligare några spelare att lämna klubben innan transferfönstret stänger. Du hittar den aktuella liljevita truppen HÄR.

När det gäller morgondagens match räknar jag med en lite reservbetonad startelva men jag utgår samtidigt ifrån att Pochettino tar uppgiften på tillräckligt stort allvar för att säkra avancemanget. Tack och lov har Spurs en bred bänk med många spelsugna spelare just nu så det finns flera alternativa sätt att formera en stark elva. Här är mitt förslag.

Lloris
Naughton - Dier - Vertonghen - Davies
Paulinho - Dembele
Lennon - Holtby - Townsend
Soldado

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar