Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 26 september 2014

Mästarform

Idag spelade U19-laget bortamatch mot bottenlaget Kristianstad i U19 Allsvenskan och naturligtvis hoppades jag på en säker seger. Men matchklockan tickade på utan att det blev mål och en bit in i andra halvlek gjorde dessutom Kristianstad 1-0.

När klockan närmade sig 80:e minuten stod det fortfarande 1-0 till hemmalaget men då vaknade äntligen de regerande svenska ungdomsmästarna till liv och körde över Kristianstad. 1-0 blev till 1-4 på tio minuter efter mål av Patrik Karlsson Lagemyr, Oskar Kindlund, Victor Edvardsen och Nikola Zivkovic. Det är ett riktigt styrkebesked så här i slutet av säsongen och ett tecken på en gryende mästarform.

Nu återstår det endast fem matcher av denna säsong för U19-laget - dels tre matcher i seriespelet och sedan förhoppningsvis semifinal och SM-final. Nästa fredag den 3 oktober möter man Häcken i en seriefinal hemma i Skatås kl 17.00 och det är en match som man inte bör missa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar