Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 1 december 2014

Jag är glad att jag fick vara med och skriva

Blåvitt fyllde som bekant 110 år den 4 oktober i år och som en del av födelsedagsuppvaktningen har det författats en liten bok. Jubileumsboken IFK Göteborg 2004 - 2014 berättar om olika minnesvärda och spännande händelser som har skett under de senaste tio åren och boken blir en direkt fortsättning på 100-årsboken från 2004.


Många blåvita supporterprofiler har bidragit till boken och har fyllt den med både fakta och spännande kuriosadetaljer från det senaste decenniumet. När jag läste boken igår kväll så fastnade jag bland annat i Marcus Toremars beskrivning om bygget av den nya Kamratgården samt Johan "Feldgrau" Elissons summering av det blåvita livet på internet. Ikväll ska jag fördjupa mig i Fredrik "Guld-Alex" Ernerots berättelse om den blåvita akademin och även läsa på vad som hände under åren 2004-2006 för av nån konstig anledning har jag ett svagt minne kring de åren.

Även jag har fått äran att vara med och skriva i boken och jag jonglerar med 957 miljoner kronor i min text. Under arbetet med texten fick jag chansen att fördjupa mig i flera intressanta detaljer kring föreningens moderna historia och det blev en avvägning hur man skulle sammanfatta detta till en faktarik och lagom lång text. Jag hoppas att ni tycker texten är intressant men framförallt hoppas jag att ni tycker om boken!

Boken finns tillgänglig att köpa i Blåvittshopen från imorgon tisdag för det självklara priset av 110 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar