Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 3 februari 2015

Andra matchen i Atlantic Cup

Imorgon spelas den andra och sista gruppspelsmatchen i Atlantic Cup. Vid seger där vinner Blåvitt gruppen och får möta den andra gruppsegraren, vilket är Örebro, i en turneringsfinal på lördag. Motståndet i morgondagens match är dock Dynamo Moskva och det är ingen lag som man vinner mot på beställning.

Jag är lite sugen att ställa upp med det starkaste laget bara för att vinna gruppen men samtidigt så måste man tro på alla spelare i truppen och ge dem en chans att visa upp sig. Det är därför jag slänger in Karl Bohm och Patrick Dyrestam i min önskade startelva på bekostnad på Martin Smedberg Dalence och Hjalmar Jonsson. I anfallet vill jag se Gustav Engvall spela ihop med Lasse Vibe för det är den enda anfallskombinationen som inte har spelat ihop hittills under försäsongen. I andra halvlek vill jag gärna se inhopp av framför allt Heath Pearce på vänsterbacken och Patrick Dos Santos Cruz i anfallet.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Dyrestam - Aleesami
Bohm - Svensson - Pettersson - Rieks
Vibe - Engvall

Blåvitt kom ur gårdagens transfermaraton som stora vinnare med två danskar på pluskontot - en som tack och lov blev kvar och en helt ny som kommer att förstärka vårt kantspel avsevärt. Detta gör den blåvita truppen väldigt mycket bättre och just nu krävs det egentligen bara en vass innermittfältsvärvning för att truppen ska kännas komplett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar