Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 7 februari 2015

Bra start på träningslägret för U19

IFK Göteborgs U19-lag vinner den första matchen under träningslägret i England med 2-1 mot Burnley. De blåvita målskyttarna idag var Victor Edvardsen och Patrik Karlsson Lagemyr.

Victor Edvardsen gjorde mål i dagens match mot Burnley och har gjort sex mål hittills under försäsongen.
U19´s tränare Thomas Olsson rapporterar om tuff fysisk match i högt tempo: Vi är bättre i första halvlek då vi har ett kompakt lag, vinner boll centralt och maxlöper i omställningarna. Det ger oss bland annat två fina mål. I andra halvlek är Burnley klart bättre och trycker ner oss rejält vilket ger våra spelare mycket träning på försvarsspel och viljan att få med sig ett resultat. Målvakten Pontus Dahlberg gör sin första match i U19 och räddar laget flera gånger i andra halvlek.
 
I första halvlek ställde laget upp så här:

Pontus Johansson
Andreas Öhman - Jacob Bergman - Sebastian Sjursen - Ronni Mleczkovicz
Hampus Dahlqvist - Omar Hamid - Adnan Saltagic - Oskar Jansson
Patrik Karlsson-Lagemyr - Victor Edvardsen

Till andra halvlek gjorde man en rad byten för att alla spelare skulle få spela idag och uppställningen såg då ut så här:

Pontus Dahlberg
Ronni Mleczkovicz - Sasa Vajagic - Ilias Titi - Alexander Sjursen
Andreas Öhman - Jacob Bergman - Oskar Jansson - Jacob Sellhed
Omar Hamid - Ibrahim Bah

Det här var den tredje försäsongsmatchen för U19-laget och man har vunnit samtliga enligt nedan. Nästa träningsmatch spelar man på onsdag mot Everton.
  • 26/1: Utsikten 3-1 (Edvardsen 2, Sellhed)
  • 1/2: Sylvia 7-0 (Edvardsen 3, Bah 2, Dahlqvist, Bergman)
  • 7/2: Burnley 2-1 (Edvardsen, Lagemyr)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar