Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 25 februari 2015

Fiorentina borta

Om alla Spursfans fick välja så skulle inte morgondagens bortamatch mot Fiorentina i Europa League ligga den här veckan. Vi har ju en Ligacupfinal mot Chelsea på Wembley på söndag som vi hellre vill drömma om just nu.

Men nu ligger matchen där den ligger och efter ett klent 1-1 resultat på hemmaplan så kommer Spurs att få jobba hårt om man vill ta sig vidare till kvartfinal i turneringen. Hur mycket kommer spelarna vara beredda att satsa med Wembleymatchen i bakhuvudet? Betydelsen av morgondagens match ska dock inte underskattas för i år belönas ju segraren i Europa League med en plats i kommande säsongs Champions League.

Mauricio Pochettino har alla sina spelare tillgängliga och åker till Italien med en stark trupp där endast de utfrysta spelarna Adebayor, Kaboul och Capoue får stanna hemma. Jag tror på en relativt stark startelva där man kanske ändå försöker spara nyckelspelare som t ex Kane, Eriksen och Bentaleb på bänken så länge som möjligt. Jag hoppas verkligen att man tar uppgiften på allvar och försöker fixa detta!

Lloris
Walker - Fazio - Vertonghen - Davies
Mason - Stambouli
Lamela - Dembele - Chadli
Soldado

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar