Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 10 februari 2015

Förlust för U19 mot Everton

Idag spelade U19 sin andra match under det pågående träningslägret i England och man mötte Evertons U18-lag som var förstärkt med några U21-spelare. Blåvitt förlorade den här matchen med 2-5 och tränare Thomas Olsson lämnar följande rapport.

Vi mötte ett lag på hög nivå där Everton var fysiskt stora och spelade med hög press och intensitet. I första halvlek står vi upp i duellspelet och framförallt Hampus Dahlqvist, Patrik Karlsson Lagemyr och Omar Hamid är bra och ger oss ett spelmässigt övertag. I halvtid står det 2-2 med mersmak där båda våra mål gjordes av Victor Edvardsen.

Andra halvlek blir en prövning. Vi får en motgång direkt med ett billigt baklängesmål och sedan är det soppatorsk. Vi ser trötta ut och har svårt att få upp laget och skapa egna anfall och totalt sett så matchar vi inte Evertons fysik och energi över 90 minuter idag. Vi är bra i perioder medan de är bra hela tiden. Dagens plus går till Alexander Leksell och Hampus Dahlqvist.

Så här ställde Blåvitt upp idag:

Cavar
Andersson - Leksell - S Sjursen - Mleczkovicz
Dahlqvist (75) - Hamid - Saltadic - Sellhed
Lagemyr (70) - Edvardsen

Använda avbytare: Bah (70), A Sjursen (75)

Det här var den fjärde försäsongsmatchen för U19-laget i år enligt nedan och nästa träningsmatch spelar man på på lördag mot Sheffield W.
  • 26/1: Utsikten 3-1 (Edvardsen 2, Sellhed)
  • 1/2: Sylvia 7-0 (Edvardsen 3, Bah 2, Dahlqvist, Bergman)
  • 7/2: Burnley 2-1 (Edvardsen, Lagemyr)
  • 10/2: Everton 2-5 (Edvardsen 2)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar