Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 9 februari 2015

Liverpool borta

När Spurs har besegrat gooners vill man ju helst njuta av detta riktigt länge. Jag har tittat på andra halvlek i repris, jag har avnjutit extended highlights ett flertal gånger, jag har läst massor med reportage om orkanen Harry och jag har skrattat gott åt en hel del roligheter på nätet.

Men säg den glädje som varar för evigt för redan imorgon tisdag spelar Spurs ny tuff match borta mot Liverpool och det kan ju gå hur som helst. Antingen fortsätter Spurs på den inslagna vägen och plöjer ner Liverpool i Anfields gräsmatta av rena farten eller så får vi uppleva en baksmälla som heter duga.

Jag gissar att Pochettino i stort startar med samma startelva som i lördags där Chadli eller Townsend kanske kan få en chans på Lamelas bekostnad och där Fazio kanske kan ersätta Dier. Låt oss hoppas att det blåser upp till orkan på Anfield imorgon!

Lloris
Walker - Dier - Vertonghen - Rose
Mason - Bentaleb
Lamela - Dembele - Eriksen
Kane

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar