Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 7 februari 2015

Spel mot ett mål

Jag är så sjukt glad och stolt över dagens derbyseger mot Arsenal att jag inte vet vilket ben jag ska stå på. För trots att Spurs fick ett onödigt och oväntat baklängesmål emot sig i matchens inledning så var det här en match som spelades mot ett mål!


Spurs tappade aldrig fokus eller energi utan malde ner gooners i gräsmattan påhejade av ett elektriskt White Hart Lane. Att hemmasonen Harry Kane fick avgöra matchen sina två mål och att segermålet som vanligt numera kom på "Pochtime" var så rättvist som det kunde bli.

Spurs har vunnit tretton matcher hittills i Premier League där tio av dem har vunnits med uddamålet, åtta av dem med siffrorna 2-1 och fem av dem har avgjorts på Pochtime. Årets upplaga av Tottenham Hotspur visar upp en arbetskapacitet, lagmoral och vinnarskallar som jag inte har sett sedan Gascoignes & Linekers dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar