Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 5 februari 2015

U19 har åkt till England

Tidigt imorse reste U19-truppen till England på ett tolv dagar långt träningsläger i Manchester. Totalt ska 24 spelare och fem ledare följa med på denna uppladdning inför en förhoppningsvis mycket framgångsrik och spännande säsong.

Några av U19´s spelare är som bekant med A-laget i Portugal just nu och efter lördagens match så flyger Peter Cavar, Kevin Andersson, Alexander Leksell, Oskar Kindlund och sjukgymnasten Tim Rahmqvist till Manchester för att ansluta till U19´s träningsläger. Två av spelarna, Oskar Jansson och Andreas Öhman, är även uttagna till P98-landslagets läger i La Manga vilket betyder att de flyger dit den 9 februari från Manchester. Den enda junior som inte alls ska med på Manchesterlägret är Martin Johansson Zanjanchi som istället följer med A-laget hem och fortsätter att träna med dem, vilket jag tycker är riktigt roligt att höra.

Så vad kommer att hända under detta läger då? Man ska naturligtvis träna en hel del vilket man kommer att göra på naturgräsplanerna på Carrington, som är Manchester Citys före detta träningsanläggning. Tre träningsmatcher är även inplanerade mot Burnley (7/2), Everton (10/2) och Sheffield W (14/2). Därutöver ska man hinna med en del teoripass kring spelsystem mm samt individuella utvecklingssamtal med alla spelare. Och naturligtvis finns det även Premier League-fotboll på menyn när man ska till Etihad Stadium och kolla på Manchester City - Hull.

Det är andra året i rad som U19 genomför sitt försäsongsläger i Manchester och jag har en bild av att alla var nöjda med förra årets uppladdning där. Vi får hoppas att årets läger, med träning på naturgräs och några tuffa träningsmatcher, ger en lika bra grund inför den kommande säsongen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar