Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 28 februari 2015

Myresjö/Vetlanda - IFK Göteborg 0-6

Blåvitt gjorde en bra insats i dagens match och återtog initiativet i sin cupgrupp. Nu sitter man i förarsätet inför den sista gruppspelsmatchen nästa helg och har avgörandet helt i egna händer.

Att Heath Pearce skulle få spela idag var ganska väntat men lite överraskande så fick även Karl Bohm chansen från start. Båda två tog chansen och skapade tillsammans en intressant vänsterkant där Bohm var företagsam hela matchen och inblandad i minst två av målen. Även högerkanten med Jakob Ankersen och Emil Salomonsson skapade mycket och på topp så var både Lasse Vibe och Mikael Boman vassa idag. Vibe gjorde sitt första hattrick för säsongen och Bomans huvudspel kommer att bli väldigt nyttigt för oss under den här säsongen.

Bland avbytarna gjorde Martin Johansson Zanjanchi ett starkt inhopp och följde med bra i anfallen. Extra roligt var det dock att få se Sebastian Eriksson i spel igen och han visade flera prov på ett säkert passningsspel. Nu gäller det att matcha Sebban på ett klokt sätt i de kommande matcherna så att han är i toppform till den allsvenskan premiären.

P.S Tur att jag inte sätter betyg på den som har fixat spelarnamnen på matchtröjorna för de hade inte blivit höga. Men en sån här dag är det väl bara att skratta åt "Pearche" och "Allessi".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar