Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 13 mars 2015

Ännu en fullmatad helg

Förra helgen bjöd ju på ett smörgåsbord av blåvita aktiviteter och den här helgen vill inte vara sämre. Fyra matcher väntar de kommande dagarna och du kan se tre av dem.

Först ut imorgon lördag är U19-laget som spelar sin avgörande gruppspelsmatch i Ligacupen mot Öis kl 15.30 på Öis-gården. U19 leder sin grupp med endast hårfin marginal så förutom att vinna matchen mot Öis så behöver man även bevaka sin målskillnad gentemot Trollhättan. Vi får hoppas det går vägen men det blir svårt att följa detta live för vid den tiden....

...är vi ju alla på väg till Gamla Ullevi för kvartsfinalen i Svenska Cupen mot Helsingborg kl 16.00. Blåvitts la igår upp en bild på sitt instagramkonto på en smaragdgrön gräsmatta och vem blir inte sugen på fotboll när man ser den? Det kommer att bli en spännande match och en viktig värdemätare hur bra laget är just nu. Dessutom ska det bli trevligt att återse min kära plats på Levande Sittplats för första gången den här säsongen!


På söndag är det dags för ännu en cupmatch när U17 har sin sista gruppspelsmatch i Ligacupen kl 15.00 på Kviberg 5. Även den här matchen spelas mot Öis och det blir en direkt avgörande match mellan två formstarka lag. Vi får hoppas att U17, med två raka segrar och hela 18-0 i målskillnad i bagaget, vinner även här.

Har du inte fått nog av fotboll vid det här laget så kan du avsluta det här fotbollspasset med en match i U21 Allsvenskan på måndag kl 18.00 på Valhalla IP. Blåvitt vann den här veckans heta derby mot Häcken med 2-1 och kommande måndag står Halmstad för motståndet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar